Poging straatroof in Roosendaal


Poging straatroof in Roosendaal

Laatste update:
27-01-2016 | 10:41

roosendaal - Dinsdag aan het eind van de middag werd een 73-jarige Roosendaalse vrouw het slachtoffer van een brutale straatrover. Zij kwam ten val, maar hield haar tas. De overvallers verdwenen in de wijk, zonder buit.

De vrouw liep, samen met een vriendin, door de Luykenlaan in Roosendaal. Beide dames liepen naast elkaar met de tas van de 73-jarige vrouw tussen hen in. Op een gegeven moment voelde de dames dat er zich iemand met geweld tussen hen door wrong. Deze jongen greep de tas van de Roosendaalse en
probeerde die mee te nemen.



Hard met hoofd op straat gevallen

Doordat zowel de jongen als de vrouw de tas bleven vasthouden, kwam de vrouw hard ten val en bezeerde zich aan haar hoofd. De jongen is daarop weggerend in de richting van de Campenhuysenlaan samen met zijn compaan, die op de fiets was, in de wijk verdwenen. De vrouw is ter plaatse behandeld
door medewerkers van de ambulance, zij kon hierna haar weg weer vervolgen. Agenten hebben nog een zoekslag gemaakt in de omgeving, maar geen overvallers meer aangetroffen.

De vrouw gaf het volgende signalement door van de daders: Allebei de overvallers waren in het zwart gekleed, ze waren vermoedelijk rond de 17 of 18 jaar oud. De jongen die de tas daadwerkelijk wilde wegnemen had korte zwarte haren. Over de fiets kon de vrouw geen verdere details geven.