Agenda evenementen en marktconsultaties februari en maart

Agenda evenementen en marktconsultaties februari en maart

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 27 januari 2016- Laatste update: 27 januari 2016 15:43 uur

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees in dit artikel wat er in februari en maart op het programma staat.

Op de Bruggendag 2016 worden alle ins en outs over de bouw van de nieuwe Botlekbrug gepresenteerd.

Delftse bedrijvendagen

Al 20 jaar lang kunnen Delftse studenten op de Delftse Bedrijvendagen in contact komen met bedrijven en overheden voor stages, afstudeerprojecten en banen.

* datum: 16 en 17 februari

* locatie: TU Delft

Bruggendag 2016

Op de Bruggendag geven Rijkswaterstaat, aannemers en architecten presentaties over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van beweegbare bruggen. Zo worden bijvoorbeeld alle ins en outs over de bouw van de nieuwe Botlekbrug uit de doeken gedaan.

* datum: 17 maart

* locatie: Rijkswaterstaat Westraven, Utrecht

Congres Beheer & Onderhoud van Infrastructuur

Het congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur staat ook dit jaar weer in het teken van assetmanagement: de oplossing voor toekomstbestendig beheer. Rijkswaterstaat zal laten zien hoe assetmanagement bij beheer en onderhoud werkt binnen grote organisaties. Ook gaan we in een co-creatiesessie de mogelijkheden van Bouwwerk Informatie Management (BIM) verkennen.

* datum: 23 en 24 maart

* locatie: Provinciehuis Noord-Brabant, Den Bosch

Rijkswaterstaat Marktdag 2016

Rijkswaterstaat organiseert jaarlijks marktdagen om buiten de projectcontext in gesprek te gaan met opdrachtnemers. Dit jaar is het thema `Samen samenwerken'.

* datum: 30 maart

* locatie: LEF future center, Utrecht

Marktconsultatie bouwen windpark Maasvlakte 2

Rijkswaterstaat organiseert een marktconsultatie over het bouwen van een windpark op het strand van de Maasvlakte 2. Met deze marktconsulatie willen we kennis en advies over dit onderwerp inwinnen bij marktpartijen.

Volledige agenda

Bekijk de pagina Beurzen en evenementen voor een compleet agendaoverzicht. Op de pagina Marktconsultaties vindt u meer informatie over alle geplande marktconsultaties.