Open dag Ontmoetingsplek Talent


29 januari 2016

Ontmoetingsplek Talent houdt open dag in Brummen en Eerbeek. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met deze plek waar je andere mensen kunt ontmoeten en samen bijvoorbeeld creatief bezig kunt zijn. De open dag in Brummen is op vrijdag 5 februari bij Plein 5. In Eerbeek staan de
deuren van het Tjark Rikscentrum open op donderdag 11 februari. De open dag duurt op beide locaties van 16.00 tot 19.00 uur.

Koffie, een praatje en meer

Bij Ontmoetingsplek Talent kunt u elke dag terecht voor koffie, thee en een praatje. U kunt er samen koken en eten, een spelletje doen en creatief bezig zijn. Denk aan schilderen, kaarten maken of bloemschikken. U kunt ook zelf activiteiten organiseren voor buurtbewoners. Daarnaast kunt u er
terecht met vragen over bijvoorbeeld zorg of het invullen van een formulier. Benieuwd? Kom dan een kijkje nemen tijdens de open dag op 5 of 11 februari! Koffie, thee, een kop soep en lekkere hapjes staan klaar. De toegang is gratis.

Ontmoetingsplek Talent is een samenwerking van zorgorganisaties Riwis, SWB, Verian, Philadelphia en `s Hee-ren Loo. De gemeente Brummen ondersteunt het initiatief vanuit Samen Goed Voor Elkaar. Hier leest u meer over Talent.