Congres Arbeidsveiligheid bij de brandweer


29 januari 2016

Algemeen-Brandweer-01Het werk van de brandweer zit vol risico's. Om het werk veiliger te maken is er de laatste tijd veel aandacht voor arbeidsveiligheid en arbeidshygiene bij de brandweer.

Op 23 maart organiseren de vakgroep Arbeidsveiligheid van Brandweer Nederland en het Kenniscentrum Arbeidsveiligheid van het IFV het eerste Congres Arbeidsveiligheid bij de brandweer. Op deze dag wordt je bijgepraat over de stand van zaken met betrekking tot (fysieke) weerbaarheid,
persoonlijke bescherming, arbeidshygiene en beroepsziekten. Daarnaast zijn er diverse workshops om kennis met elkaar te delen.

Het congres is bedoeld voor medewerkers van de brandweer en de veiligheidsregio's, arbo-cooerdinatoren, veiligheidsdeskundigen, HRM-adviseurs, P&O-adviseurs en leden van de OR en vakbonden. Maar natuurlijk is iedereen die betrokken is bij arbeidsveiligheid ook van harte welkom!

Meer informatie

Wil jij ook een bijdrage leveren aan veiliger werken? Meld je dan aan voor deze dag! Kijk voor het programma en meer informatie over dit congres op de website van het IFV.