Ben jij een talentvolle wielrenner? Toon dit tijdens de Rabo Ardenne..


Ben jij een talentvolle wielrenner? Toon dit tijdens de Rabo Ardennen Proef dagen!
Geplaatst op 29 januari 2016

De KNWU organiseert in de zomervakantie voor 2e jaars nieuwelingen en 1e en 2e jaars junioren voor zowel mannen als vrouwen wegwielrennen en mountainbiken: de Rabo Ardennen Proef.

Toon je talent
De Rabo Ardennen Proef is bedoeld om je talent te laten zien. Ook kunnen de bondscoaches en talentcoaches jou in deze week beter leren kennen. Tijdens de RAP-dagen worden er diverse testen afgenomen. Ook leer je allerlei trainingsvormen en -technieken en wordt er aandacht besteed aan
trainingsleer, mentale vaardigheden en voeding.

De data
25 juli tot en met 28 juli Wegwielrennen vrouwen (2e jaars nieuwelingen en 1e jaars junioren)
1 augustus tot en met 4 augustus Mountainbike mannen en vrouwen (2e jaars nieuwelingen en 1e jaars junioren)
8 augustus tot en met 11 augustus Wegwielrennen mannen (2e jaars nieuwelingen en 1e jaars junioren)
15 augustus tot en met 18 augustus Wegwielrennen mannen/vrouwen 2e jaars junioren

Overnachting
Jaarlijks overnachten we tijdens de RAP-dagen in Herberg de Lanterfanter in de Belgische plaats Schoenberg. De eigen bijdrage hiervoor is 100 euro per persoon.

Aanmelden
Vind jij dat je talent hebt? Schrijf je dan uiterlijk vrijdag 17 juni 2016 in voor de RAP-dagen door een e-mail te sturen naar topsport@knwu.nl. Vermeld daarbij je naam, discipline (weg of mountainbike) en licentienummer.

De bondscoaches en talentcoaches maken uit de inschrijvingen een selectie. Als je bent geselecteerd krijg je voor maandag 27 juni een uitnodiging per e-mail met daarin de benodigde informatie.