Hulp bij studiekeuze op open dag Windesheim

21 januari 2016

Hoe komt een scholier tot de juiste studiekeuze? Hoe vindt hij of zij een hbo-studie die echt past? Op de open dag van Windesheim helpen studenten de scholieren vanuit hun eigen ervaring.

De open dag vindt plaats op 29 januari van 13.00 - 19.0013.00 - 19.00 uur op de Campus in Zwolle.

Programma

Belangstellenden kunnen op de open dag terecht voor verschillende voorlichtingsactiviteiten. Zoals een gratis studiekeuzetest, informatie van een loopbaancoach of tips van een StudyBuddy. Op de informatiemarkten geven docenten en studenten voorlichting over de verschillende opleidingen en bijbehorende beroepen. Daarnaast is er informatie over onder meer studiebegeleiding, studiefinanciering en studeren in het buitenland. Scholieren kunnen meerdere voorlichtingsrondes en workshops volgen en alvast de sfeer op de campus proeven.

Kom in de namiddag en eet een hapje mee

Belangstellenden die na 16.00 uur komen, kunnen tot 17.00 uur aanschuiven bij onze Eet & Weet; gratis hapjes en een goed gesprek met een van onze studenten.

Meer informatie

Het volledige programma van de open dag op 29 januari staat op: www.windesheim.nl/opendag. Daar is ook praktische informatie te vinden over: aanmelden, vervoer en parkeren zodat bezoekers de open dag goed kunnen voorbereiden.