Getuigenoproep overval Rijnlaan


Getuigenoproep overval Rijnlaan

Laatste update:
31-01-2016 | 12:42

Utrecht - Op zaterdagavond 30 januari werd bij een horecagelegenheid aan de Rijnlaan een overval gepleegd. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.45 uur kwamen twee mannen de horecagelegenheid binnen. Een van hen klom op de balie sommeerde dat de kassalade open gedaan moest worden. Hierbij dreigde hij met een steekwapen. Een medewerker haalde de kassalade uit de kassa en legde deze op de balie. De overvallers deden een greep uit
de lade en namen ook een aantal portemonnees mee die achter de balie lagen. Hierna renden ze weg in de richting van de Dollardstraat. Mogelijk is een van hen daarna op een fiets gestapt. De politie onderzoekt de zaak.

Signalementen

De eerste verdachte is een man van tussen de 17-20 jaar oud. Hij heeft een slank postuur, is tussen de 1,70 - 1,80 meter lang en heeft donkere ogen. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon en had dikke handschoenen aan.

De tweede verdachte is van dezelfde leeftijd en ook tussen de 1,70-1,80 meter lang. Hij heeft een slank postuur en droeg een masker voor zijn gezicht.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, belt u dan met de politie in Utrecht via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.