Uniek musicalconcert in De Nieuwe Regentes

Persbericht

Den Haag, 19 januari 2016

Uniek musicalconcert in De Nieuwe Regentes

Next Musical Express brengt talenten van alle leeftijden samen

Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions produceert met het 20-koppige orkest The Hague Symphonic Pop Orchestra en een cast van maar liefst 100 talenten van alle leeftijden; Next Musical Express. Op 31 januari wordt er in de grote zaal van De Nieuwe Regentes in Den Haag om 16:00 uur een matinee gespeeld, gevolgd door een avondvoorstelling om 19:30 uur.

De cast van dit unieke musicalconcert wordt gevormd door onder andere de jeugdige talenten van NME Kids in Training en NME Kids on Tour, welke eveneens te zien zijn in producties als The Sound of Music. Aanvullend treden de studenten van de Dutch Academy of Performing Arts voor het voetlicht. Waar deze studenten normaal gesproken stages vervullen bij onder andere het Nationale Toneel en Soldaat van Oranje, staan zij nu in hun eigen concert.

Naast de jonge aanstormende talenten, bestaat de cast uit de amateurkunstenaars van Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions. Op de website van Harlekijn kan het publiek inmiddels haar kaarten reserveren voor Next Musical Express. Inmiddels is eveneens bekend gemaakt dat verschillende solisten medewerking aan het concert verlenen. Zo geven in ieder geval Gitty Pregers, bekend van onder ander The Lion King en Dreamgirls, Nicky van der Kuyp, die onder andere speelde in Legally Blond en Daddy Cool, en Jasper Taconis die te zien was in Chicago en Fourtina, acte de présence tijdens het unieke musicalconcert Next Musical Express.