Meer over: "Waterleidingbreuk"


Er is een waterleiding gesprongen op de hoek Holysingel - Dillenburgsingel. Daardoor hebben meerdere wijken van Vlaardingen geen drinkwater meer of ze hebben last van lage of wisselende waterdruk. Evides heeft een deel van de leiding weer geopend. De tweede volgt stapsgewijs om de druk rustig
op te voeren. De watervoorziening herstelt zich in fases.

Op de Holysingel staat over een paar honderd meter veel water op de weg. De afrit van de A20 bij Vlaardingen is afgesloten. De Holysingel is afgezet ter hoogte van de Frederik Hendrikstraat, De Dillenburgsingel is afgezet ter hoogte van de Stadhoudersweg.

Update 22.38 uur

Evides geeft aan dat, als u weer water heeft, het kraanwater direct te drinken is. Er geldt geen kookadvies. Het water kan wel bruin zijn.

Update 21:50 uur

Evides geeft aan dat een deel van de leiding weer geopend is. De tweede volgt stapsgewijs om de druk rustig op te voeren. De watervoorziening herstelt zich in fases. Meer info op www.evides.nl.

Update 21:12 uur

De monteurs van Evides zijn ter plaatse.

Weten wat u moet doen als u geen water heeft of weinig waterdruk? Kijk op de website van Evides voor meer informatie, draai bijvoorbeeld geen kranen open.

Update 20:52 uur

Evides heeft aangegeven dat het ongeveer 2 uur duurt eer zij een zogenoemde bypass aangelegd hebben.

Kijk voor de laatste informatie ook op Twitter bij @RijnmondVeilig of @VolgVlaardingen.



Uitgelicht