Getuigenoproep overval drogisterij


Getuigenoproep overval drogisterij

Laatste update:
04-02-2016 | 09:51

Amsterdam - Op donderdagochtend 4 februari hebben twee mannen een drogisterij aan de Bijlmerdreef overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 08.40 uur kreeg de politie de melding dat een winkel aan de Bijlmerdreef was overvallen. Twee mannen drongen het pand binnen en bedreigden medewerkers met een mes. Vervolgens gingen zij er lopend met een nog onbekende buit vandoor in de richting van de kinderboerderij.
Niemand raakte bij de overval gewond. Agenten zochten in de omgeving naar de daders en de politie vroeg omwonenden via Burgernet uit te kijken naar de mannen. Zij zijn tot op heden nog niet gevonden.

Getuigen gezocht

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De overvallers zijn twee donkergetinte mannen van ongeveer 20 tot 23 jaar oud. Een van de twee is dikker dan de ander en droeg een spijkerbroek. Verder droegen de daders donkere kleding.
Mensen die meer weten over de overval, de daders of de mogelijke vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.