Ze zijn bekend: de genomineerden voor de ledenwerfwedstrijd 2015


Zoals ieder jaar bekijkt de NTTB de ledencijfers van de verenigingen: welke verenigingen doen het goed en welke verenigingen springen er als we kijken naar een specifieke doelgroep bovenuit. Ook de afdelingen zijn dit jaar weer gevraagd de beste vereniging uit hun afdeling voor te dragen voor
de afdelingsprijs.

Om te bepalen welke verenigingen er genomineerd zijn in de categorieen 'Vereniging met de grootste percentuele groei' en de 'Aanmoedigingsprijs' worden de ledenaantallen van 01-01-2015 vergeleken met de ledenaantallen per 01-01-2016. Voor de categorieen 'Grootste vereniging', 'Verenging met de
meeste jeugdleden' en 'Vereniging met de meeste paratafeltennissers' wordt gekeken naar de leden per 01-01-2016. Voor de afdelingsprijs worden verenigingen genomineerd door hun afdeling.

Wederom zijn er verenigingen die in meerdere categorieen genomineerd zijn. Zo dingt Alexandria '66 mee in drie categorieen en zijn TVO Oosterhout, NTC Leogang, FvT, Red Stars, SVE, Taverzo en VVV genomineerd in twee categorieen.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het verenigingscongres op zaterdag 19 maart in Zwolle. Alle winnaars ontvangen een oorkonde en de winnaar van de categorie "vereniging met de grootste percentuele groei" ontvagnt daarnaast een cheque voor het inzetten van clinics Aerobic Table Tennis
ter waarde van EUR 150,- uitgereikt*.

Inschrijven voor het congres kan hier. Benieuwd naar de winnaars van vorig jaar? Dan vind je hier. Alle genomineerde verenigingen vind je, in alfabetische volgorde**, hieronder.

Vereniging met de grootste percentuele groei**
(verenigingen met 30 leden of meer op 1-1-2015)
HTTV-070 (Den Haag), LTTC (Lelystad), Maastricht, MTTV '72 (Mierlo), Rally (Wijk en Aalburg), Scyedam (Schiedam), Sliedrecht Sport (Sliedrecht), Smash '76 (Sint Annaland), Tempo-Team (Amsterdam) en TVO (Oosterhout)
Aanmoedigingsprijs**
(verenigingen met minder dan 30 leden op 1-1-2015)
NTC Leogang (Nunspeet), Swift '64 (Swifterbant) en ZETA (Zeewolde)

Afdelingsprijs**
Never Despair (ZuidWest), NTC Leogang (Oost), TVO Oosterhout (Gelre) en VVV (West). Van de overige vier afdelingen hebben we geen nominatie ontvangen.

Grootste vereniging**
Alexandria '66 (Rotterdam), Docos (Leiden), FvT (Rotterdam), Hilversum, Red Stars (Venray), SKF (Veenendaal), SVE (Utrecht), Taverzo (Zoetermeer), TT Nijmegen en Veldhoven

Vereniging met de meeste jeugdleden**
Alexandria '66 (Rotterdam), FvT (Rotterdam), HBC (Heemstede), Hilversum, HTC (Hoofddorp), Hutaf (Huissen), Red Stars (Venray), SVE (Utrecht), Taverzo (Zoetermeer) en VVV (Leidschendam)

Vereniging met de meeste paratafeltennissers**
Alexandria '66 (Rotterdam), Budilia (Budel), De Toekomst (Lochem), DOV (Leeuwarden), GSVA (Amersfoort), Irene (Tilbug), ISVA (Arnhem), Megacles (Weert), Rijnsoever (Katwijk) en Swift (Deventer)

*De prijs kan niet ingewisseld worden voor geld en planning van de clinics gaat in overleg met de NTTB
**In alfabetische volgorde
NTTB/MS