Nieuw online platform voor offertes schadeherstel


05 februari 2016 , Schadeherstel

Onder de naam 123autoschade.nl introduceert Click Concepts een online platform waar particulieren gratis en vrijblijvend offertes kunnen aanvragen voor autoschadeherstel, reparatie, onderhoud of apk.

Voor particulieren is de dienst gratis; bedrijven die zich willen aanmelden bij 123autoschade.nl moeten FOCWA-lid zijn en/of een RDW-erkenning hebben. Particulieren zijn dan verzekerd van garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook voor bedrijven is registratie gratis, maar zij betalen een provisie wanneer een opdracht daadwerkelijk is uitgevoerd. Koray Ak van 123autoschade.nl: "Er zijn twee mogelijkheden: zonder maandelijkse bijdrage betaalt het bedrijf 10 procent van het winnende bod als provisie; bij een
maandelijkse bijdrage van 50 euro betaalt het bedrijf 2 procent provisie."

123autoschade.nl houdt contact met beide partijen en factureert pas als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Op dit moment zijn er ruim 150 bedrijven aangesloten bij 123autoschade.nl aangesloten, van wie een kleine 100 autoschadeherstelbedrijven.

Hoe werkt het?
Door het invullen van het kenteken en aanvullende gegevens en het plaatsen van vier duidelijke foto's kunnen particulieren een zoekopdracht plaatsen. Aangesloten bedrijven krijgen 24 uur de tijd om offertes uit te brengen. Na 24 uur kan de particulier zelf beslissen of en welk aanbod hij
accepteert.

Hoogsteautobod.nl
Click Concepts en is onder meer de initiatiefnemer van hoogsteautobod.nl, waarmee particulieren, dankzij een koppeling met RDW, in drie stappen eenvoudig hun auto te koop kunnen aanbieden.