Driedubbel werkbezoek voor College - gemeente Oldebroek


Ook in het nieuwe jaar brengt het college van B&W regelmatig een bedrijfsbezoek aan ondernemers in de gemeente: op 5 februari was de beurt aan slagerij Van Guilik, Hoeve op Vollenhof en speeltoestelbouwer IJslander.

Het college bezoekt regelmatig lokale bedrijven en organisaties om zich te laten informeren over actuele thema's en nieuwe ontwikkelingen.

Slagerij Van Guilik

Als eerste bracht het college een bezoek aan Slagerij van Guilik. De slagerij is sinds enkele jaren gevestigd op het bedrijvenpark H2O, wat voor een mooie groeispurt heeft gezorgd. Van Guilik BBQ en Catering is marktleider op het gebied van compleet verzorgde barbecues in het gebied ruim om
Wezep heen (Zwolle - Apeldoorn). Het college bracht een bezoek aan het pand op bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek en kon meekijken hoe bestellingen met verse producten werden bereid.

Hoeve op Vollenhof

Een vergaderlocatie, zorgboerderij en Bed en breakfast in een, dat is Hoeve op Vollenhof. De Hoeve is onderdeel van Landgoed Vollenhof, gelegen langs de Zuiderzeestraatweg bij Wezep. Het bedrijf bestaat uit een Bed & Breakfast, een vergaderlocatie en sinds 2013 is er ook een zorgboerderij.
Nieuw is dat er een klompenpad langs/over dit perceel gaat. Het college kreeg een rondleiding langs alle facetten van het bedrijf.

IJslander

Na de lunch bezocht het college het bedrijf IJslander. Toen IJslander begon was het doel om duurzame speeltoestellen te maken. Dit lukte, men verkocht vooral mooie en uitdagende Build Your Own toestellen; uit losse onderdelen bestaande speeltoestellen die je zelf kunt combineren tot het
speeltoestel van je dromen. In tien jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een mooi en solide bedrijf.

Werkbezoeken college van B&W

De bedrijfsbezoeken helpen het college van de gemeente Oldebroek de contacten met de plaatselijke bedrijven en instellingen te onderhouden. Het college van B&W blijft zo bovendien op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het college bezoekt jaarlijks dan ook verschillende bedrijven en
instellingen in de gemeente Oldebroek.



Werkbezoek college