Boer Geert, Koen en Gigi, Roxanne Hazes en Danny Froger in De Nationale BN'er Test van BNN

We zien ze dagelijks op de televisie maar wat weten we eigenlijk van onze BN'ers? Lex Uiting en Evi Hanssen gaan op zoek naar de BN'er-expert van Nederland. In de studio nemen zeven bekende Nederlanders het op tegen het publiek: RTL Boulevards Jeroen Kijk in de Vegte, model Kim Koetter, Koen en Gigi uit Niet Lullen Maar Poetsen, boer Geert, Roxanne Hazes en Danny Froger.

Publiek dat het graag tegen deze BN'ers wil opnemen, kan zich nog aanmelden voor de opnames op 25 januari om 19.00 uur in Studio 1 via www.tvtickets.nl.

Kijkers thuis kunnen hun kennis testen door mee te spelen op hun smartphone of tablet via live.bnn.nl (alleen live tijdens de uitzending). Of gewoon, lekker ouderwets, met pen en papier. Mooi meegenomen: onder de spelers met de hoogste score worden cadeaubonnen voor een bekende lunchroom bij de P.C. Hooftstraat en in Blaricum verloot, zodat jij zelf BN'ers kunt gaan spotten.

De Nationale BN'er Test. Uitzending: 5 februari om 20.30 uur op NPO 3 bij BNN

Nog niet genoeg uitgedaagd? BNN komt in februari elke vrijdagavond met een kennistest. Op vrijdag 12 februari volgt de I Love The '90s Test, gepresenteerd door Filemon Wesselink en Geraldine Kemperen op 19 februari testen Jan Versteegh en Evi Hanssen aan de hand van 25 vragen je kennis over het dierenrijk in De Verknipte Dieren Test.