Woninginbrekers gevlucht; de politie zoekt getuigen


Woninginbrekers gevlucht; de politie zoekt getuigen

Laatste update:
12-02-2016 | 10:29

Amersfoort - Op donderdag 11 februari werden drie mannen betrapt toen zij een woninginbraak pleegden. Toch zagen ze kans te vluchten en daarom zoekt de politie getuigen.

Rond 20.40 uur kwam een melding van een woninginbraak aan de Bladweg. De verdachten waren ervandoor gegaan met onbekende buit, nadat de bewoonster hen had gezien. Agenten gingen erheen en kregen van de meldster de signalementen van de mannen door. In de omgeving werd gezocht naar de inbrekers,
maar zij werden niet meer gevonden.

Signalementen

De eerste verdachte is een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en droeg een zwarte jas met een capuchon. Verder had hij zwarte gympen aan.

De tweede verdachte is ook een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donkergrijze jas met capuchon en een spijkerbroek. Daaronder droeg hij zwarte gympen.

De derde verdachte is een blanke man met een stevig postuur van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij had een donkerblauwe jas met een witte bies aan. Verder droeg hij een blauwe pet, waarvan de klep aan de bovenzijde blauw en de onderzijde rood was.



Iets gezien?

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de inbraak of die meer informatie hebben over de verdachten, contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.