Synchroon winnaar 2016 in Projectontwikkelingsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160216 -- Synchroon is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Projectontwikkelingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en dito reputatie. ‘Synchroon weet haar enorme kennis en ervaring op het gebied van project- en conceptontwikkeling uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Synchroon is een projectontwikkelaar pur sang met meer dan 75 jaar ervaring in het ontwikkelen van woning- en winkel- en leisureprojecten. Dochteronderneming van TBI Holdings uit Rotterdam en specialist in wonen, werken en verblijven in de ruimste zin. Ze opereert vanuit de gedachte dat je door samen te werken meer kunt bereiken dan als je alleen werkt. De kernbezetting van het bedrijf bestaat uit mensen die zich bezighouden met acquisitie & conceptontwikkeling, projectontwikkeling & procesmanagement en marketing & verkoop. Deze integrale benadering geldt voor zowel winkel- als woningbouwprojecten. In totaal werken er circa 40 mensen bij Synchroon. Kenmerkend voor Synchroners is hun integriteit en maatschappelijk bewustzijn, gekoppeld aan een creatief-nuchtere benadering van het vak. No-nonsense, met veel kennis en ervaring.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Synchroon een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Synchroon, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Zo heeft zij het concept XS Deluxe gelanceerd: een innovatief stedelijk woonconcept dat aansluit op de levensstijl van de nieuwe stedeling en tevens een antwoord biedt op de almaar stijgende huizenprijzen in de binnensteden.’

Woon- en werkwensen overtreffen

‘Synchroon is een projectontwikkelaar met een missie. Wil de leefomgeving mooier maken en de beleving van de bewoners naar een hoger plan trekken. Uitdagende omgevingen scheppen waar mensen met plezier verblijven en die bovenal recht doen aan het specifieke gebiedskarakter. Niet de woonwens vertalen in objecten, maar de wens in feite overtreffen qua ontwerp en functionaliteit. Het klinkt wellicht idealistisch, maar het is een feit. De ‘producten’ van Synchroon steken boven het maaiveld uit’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

In haar ontwikkelvisie is volop ruimte voor wonen en werken anno nu. Hierbij wordt ook gekeken naar woonvormen die echt vernieuwend zijn en nieuwe doelgroepen aanspreken. Veel onderzoek wordt gedaan door de inzet van sociaal media. Hiervoor heeft zij een nieuw bedrijf opgericht: yoreM. Synchroon is het eerste projectontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in dataonderzoek, websites en online adverteren. De respons wordt verwerkt in nieuwe ideeën en deze worden op hun beurt weer online getest. Resultaten worden gebruikt in de gesprekken en onderhandelingen met vergunningverleners en overige (overheids)partijen.

‘Synchroon staat aan de top in haar markt. Na de crisis in de bouw zit de onderneming weer volop in het werk en worden gezonde zwarte cijfers geschreven. Ontegenzeggelijk draagt zij bij aan een zeer prettig, mooi en leefbaar Nederland. Absoluut een award in haar branche waardig!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.synchroon.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.