Trinoco winnaar 2016 in Drupal-specialistenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160216 -- Trinoco is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Drupal-specialistenbranche. De onderneming heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend internetbureau, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Trinoco heeft enorme kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van websites en online platformen op basis van Drupal, en weet dit uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Trinoco is specialist in Drupal, een flexibel en betrouwbaar open source CMS (Content Management Systeem) en CMF (Content Management Framework). Zij bedenkt, ontwerpt en bouwt websites, online platformen en web-based apps. Trinoco is meer dan alleen een webbouwer. Ze is online specialist met een focus op de realisatie van techniek. Weet wat er speelt in de markt, volgt de recente ontwikkelingen en speelt hierop in met de implementatie van nieuwe verdienmodellen, e-commerceoplossingen en marketing automation. Daarnaast is de onderneming expert in het ontsluiten van big data. Trinoco is opgericht in 2011, heeft circa tien medewerkers en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Trinoco een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Trinoco BV, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Customization

De jury prijst met name haar customization. Trinoco ontwikkelt online-platformen op maat.  De applicaties kunnen dienst doen in verschillende functionaliteiten, zowel extern als intern gericht. Daarbij kunnen koppelingen worden gemaakt met bestaande functionaliteiten bij de opdrachtgever, bijvoorbeeld met (delen van) het ERP-systeem van de klant. Hoe dan ook, de producten die Trinoco levert zijn altijd oplossingen voor vraagstellingen van de klant. Het zijn nooit rechttoe-rechtaan applicaties. ‘Waar Trinoco haar klanten mee helpt is de transformatie van een bedrijf met een website naar een situatie dat de website het bedrijf is! Dit is vooral van belang in die omgevingen waarin de organisatie afhankelijk is van omvangrijke communicatiestromen met haar belanghebbenden of klanten. Nauwe samenwerking staat voorop bij de ontwikkeling’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Sterke kanten van de jonge Trinoco-organisatie zijn haar flexibiliteit, oplossingsgerichtheid (geen brug gaat te ver) en uiteraard haar specialisatie. ‘Elke medewerker is specialist. Voor de klant wordt teamgericht gewerkt en de klant weet dus altijd zijn deskundig aanspreekpunt te vinden. Elke vraag wordt vooraf op haalbaarheid onderzocht en hierover wordt open en eerlijk met de opdrachtgever gecommuniceerd’, aldus de Nominatiecommissie.

Trinoco wil de komende paar jaar verdubbelen in aantal medewerkers en omzet. Zij mikt op een plaats bij de top-3 in Nederland in de markt van Drupal, en op een nummer 1-positie in een aantal niches.

Meer informatie:  https://trinoco.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.