BuurtInformatieNetwerk Cooerdinatoren stellen zich voor


Geplaatst op 16 februari 2016

gerard tibosch

Sinds kort zijn we gestart met een BuurtInformatieNetwerk (BIN). We hebben hiervoor vijf cooerdinatoren aangesteld. Zij stellen zich de komende weken aan u voor.
Voor Sint-Michielsgestel West en Oost zijn we nog op zoek naar een cooerdinator. Is dit iets voor u, meld u zich dan alstublieft aan. Ook kunt u zich aanmelden als BIN lid, ga hiervoor naar de website www.binsmg.nl.

Mijn naam is Gerard Tibosch, reserve bin cooerdinator voor Berlicum. Ik ben geboren in Berlicum en woon daar al 60 jaar. Samen met mijn vrouw Margreet en dochter Margit runnen we zwemschool de Hoefsevondertotaal. Mijn andere 3 kinderen wonen in New York, Amsterdam en Den Bosch.
Naast mijn werk vind ik het ook belangrijk om iets voor de gemeenschap te doen.
Toen ik van het BIN hoorde had het meteen mijn aandacht omdat ik veilig wonen belangrijk vind. Ook vind ik het belangrijk dat de verschillende instanties, gemeente, politie en inwoners, samenwerken en niet als verschillende eilandjes functioneren
Ik denk dat BIN hierbij een behoorlijke bijdrage kan leveren mits er voldoende BIN leden zullen komen. Daar wil ik me voor inzetten en mijn bijdrage leveren om ons mooie dorp een veilig en dus prettig wooncomfort te bieden.
Ik wil samen met Thieu van Hinthum, binco, proberen om er iets moois van te maken.