Politie zoekt getuigen straatroof Laan van Meerdervoort Den Haag,


Politie zoekt getuigen straatroof Laan van Meerdervoort Den Haag,

Laatste update:
16-02-2016 | 09:42

Den Haag - Twee tot nu toe onbekende mannen beroofden op 15 februari omstreeks 20.00 uur een man die op de Laan van Meerdervoort liep. De twee zagen kans een telefoon en een jas van het slachtoffer mee te nemen.

Het 18-jarige slachtoffer stapte in de Zoutmanstraat uit de tram en liep richting de Laan van Meerdervoort. Op de Laan van Meerdervoort liep het slachtoffer in de richting van de Koningin Emmakade, aan de zijde van het Haganum Gymnasium. Twee mannen kwamen op het slachtoffer af lopen. Een van
de twee mannen gaf het slachtoffer een klap op zijn hoofd waardoor hij viel. De telefoon die het slachtoffer in zijn hand had viel op de grond. De twee mannen trokken de jas van het slachtoffer uit. Daarna renden de mannen in de richting van de Koningin Emmakade.

De twee mannen waren beiden ongeveer 18 a 19 jaar oud.

Een had een normaal postuur, droeg een snor en had een ingevallen gelaat. Hij droeg een North Face jas en had een capuchon op en droeg een donkere jeans.

De andere man had een stevig postuur en had een bol gezicht, een grote neus en droeg een zwart petje met een rood logo erop. Hij droeg een capuchon van een sweater, een zwart jack en donkere jeans.Tips

Heeft u informatie of heeft u iets gezien neem dan contact op met de recherche van Den Haag West via 0900-8844. Liever anoniem dan via 0800-7000.