Man overvallen in woning, recherche zoekt getuigen


Man overvallen in woning, recherche zoekt getuigen

Laatste update:
16-02-2016 | 10:41

Den Haag - De recherche aan Bureau Hoefkade zoekt getuigen van een woningoverval op de Wijnand Esserhof, dinsdag 16 februari omstreeks 03.00 uur.

Een buurtbewoner belde omstreeks 03.10 uur de politie met de melding dat hij een buurman verderop in de straat gewond had aangetroffen en dat de man niet kon vertellen wat hem was overkomen. Agenten gingen poolshoogte nemen en ook een ambulance werd naar het slachtoffer gestuurd. Ter plaatse
werd langzamerhand duidelijk dat de man in zijn eigen woning was overvallen door drie mannen. Er was bij de man aangebeld en toen hij de deur open deed, stormden de mannen naar binnen. De man werd mishandeld en zijn woning werd doorzocht waarna de drie mannen er vandoor gingen.
Het slachtoffer, een 55-jarige Hagenaar, werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Direct werd een onderzoek opgestart waarbij onder andere in de woning een uitgebreid sporenonderzoek werd gedaan voor forensisch experts.

Tips? Bel de politie.

Heeft u in de nacht van maandag op dinsdag iets gezien in de omgeving van de Wijnand Esserhof dat met deze overval te maken kan hebben? Neemt u dan contact op met de recherche aan Bureau Hoefkade via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.