`Ik Pas' van start gegaan - gemeente Oldebroek


Op maandag 8 februari 16.00 uur is het officiele startsein gegeven voor `Ik Pas' in de kantine van de Wezepse Tennis Club (WTC).

Op maandag 8 februari 16.00 uur is het officiele startsein gegeven voor `Ik Pas' in de kantine van de Wezepse Tennis Club (WTC). Aanwezig waren wethouder Liesbeth Vos, Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek, Berend Oosterhuis van straathoekwerk Nummer 13, Fred Huberts, voorzitter van de
Wezepse Tennis Club (WTC). Daarnaast waren er een enthousiaste jongere, burger en raadslid Popke Graansma (Christenunie). `Ik Pas' staat voor een fris begin van het nieuwe jaar en de uitdaging met jezelf aangaan door 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken.

Bekijk ook het filmpje dat Locourant maakte.

Aftrap Ik Pas actie Oldebroek