Stem mee voor de Eenvoudig Beter-Trofee!


Gepubliceerd op 16 februari 2016

De provincie Overijssel is genomineerd voor de Eenvoudig Beter-Trofee van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Om de nominatie om te zetten in een klinkende overwinning hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig. Jij kunt ons daarbij helpen!

Breng nu je stem uit: https://www.eventtouch.eu/IM/award/nav10555

Waarom zijn we genomineerd?

De provincie Overijssel betrekt omwonenden en gebruikers bij het herzien van de Omgevingsvisie op een vernieuwende manier. Hierbij richten we ons op de gebruikelijke en ongebruikelijke partners. En de provincie kijkt niet alleen naar de mileueffecten van een besluit maar breder, namelijk naar
het effect van beleid op die Overijsselaar en zijn of haar omgeving. Ook vernieuwt de provincie het product, door de Omgevingsvisie leesbaar en digitaal toegankelijk te maken.

Eenvoudig Beter-Trofee

De Eenvoudig Beter-Trofee wordt jaarlijks uitgereikt door de minister van Infrastructuur & Milieu aan het project dat volgens het publiek het meest in de geest van de Omgevingswet werkt. Het duurt nog even voordat deze Omgevingswet in werking treedt (2018), maar anders werken kan nu al: door
projecten integraler te benaderen en beter samen te werken aan gezamenlijke doelen, die je met eenvoudiger procedures en minder regels sneller bereikt.

Stemmen kan tot 15 maart 2016.