Werkzoekende? Kom naar de Banenmarkt op dinsdag 1 maart!


Werkzoekende? Kom naar de Banenmarkt op dinsdag 1 maart!

Ben je op zoek naar een interessante baan of een (BBL) opleiding? Kom dan naar de Banenmarkt op dinsdag 1 maart in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

De Banenmarkt wordt georganiseerd voor werkzoekende uit de vijf gemeenten op Voorne-Putten, gemeente Goeree-Overflakkee en het UWV WERKbedrijf. Tijdens de banenmarkt zijn ruim 40 werkgevers, opleidingsinstituten en uitzendbureaus aanwezig die banen en opleidingen in verschillende branches
aanbieden.

Daarnaast kun je interessante presentaties bijwonen. Zo wordt er een presentatie gegeven over netwerken op de arbeidsmarkt en geeft de Koninklijke Landmacht een voorlichting over werken bij Defensie. Ook kun je tijdens de Banenmarkt je cv laten checken. Tijdens het 'CV check & Pitch Time'
inloop uur worden tips & tricks gegeven over hoe je jezelf het beste kunt presenteren, zowel in een gesprek (pitch) als op papier (CV).



Dus wil jij werken aan je toekomst en een passende baan of opleiding vinden? Noteer dan de Banenmarkt op dinsdag 1 maart in je agenda! De Banenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Hellevoetsluis aan de Oostzanddijk 26.



Klik hier voor het overzicht van alle presentaties tijdens de Banenmarkt.



voorkantflyer