NLdoet: wij doen mee, u ook?


NLdoet: wij doen mee, u ook?

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

dinsdag, 16 februari 2016

Op de afbeelding ziet u het logo van NL DOETDe grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, laten we ook in Nieuwegein volop leven! Diverse maatschappelijke organisaties hebben de afgelopen tijd hun klussen aangemeld. U kunt zich nog steeds als vrijwilliger aanmelden op www.nldoet.nl en
klik op de button `Klus zoeken'. Het college van burgemeester en wethouders en medewerkers van de gemeente Nieuwegein gaan het NLdoet-weekend de handen uit de mouwen steken. Dus wij doen mee, u ook?

Sociale en praktische klussen

Tijdens NLdoet zetten de burgemeester, wethouders en medewerkers van gemeente Nieuwegein, net als voorgaande jaren, zich vrijwillig in en gaan op verschillende plaatsen aan de slag. Dit jaar wordt dat onder andere, de tuinen van Zorgcentrum De Geinsche Hof lenteproof maken , het vernieuwde
schoolplein van de Beatrixschool volledig in orde maken, vrije uitloop plaatsen maken voor de varkens bij Stichting Galecopperpark Sublime.

Aanmelden

Wilt u zich ook vrijwillig inzetten voor een klus tijdens NLdoet? Kijk dan voor een overzicht van de aangeboden klussen op www.nldoet.nl. Op www.nieuwegein.nl/nldoet zijn filmpjes te vinden van organisaties uit Nieuwegein die hun klus promoten.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanmelden, dan kunt u contact opnemen met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of bel 06-43368435.

Samenwerkende organisaties

Stichting Samen voor Nieuwegein cooerdineert NLdoet in Nieuwegein, samen met MaS (Maatschappelijke Stages) en steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (MOvactor).