Konica Minolta's nieuwe multifunctional bizhub 226: compacte partner voor alle kantoorbehoeften

Amsterdam - 16. February 2016

Konica Minolta introduceert de nieuwe bizhub 226 voor kleine tot middelgrote afdelingen in bedrijven. De nieuwe communicatiehub is een echte A3 multifunctional die met een snelheid van 22 ppm in A4-formaat kan printen en kopieren. Dankzij de compacte afmetingen van het systeem is er zelfs in kleine kantoren altijd wel een plek voor de bizhub 226 te vinden.

"Tegenwoordig is een betrouwbare en direct inzetbare MFP een basisvoorwaarde voor een productieve werkomgeving," zegt Robin Schieveen, Product Manager Office & Services Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. "De bizhub 226 is gemakkelijk te bedienen en bezit verschillende functies waardoor hij in staat is om vrijwel elke dagelijkse print-, scan- of kopieeropdracht uit te voeren. Zodoende kunnen medewerkers meer tijd aan belangrijkere taken besteden."

De bizhub 226 ondersteunt afdelingen met een flexibele papiercapaciteit die kan worden uitgebreid tot een maximum van 1350 vellen. Hierdoor hoeven werkroutines niet meer veelvuldig worden onderbroken voor het bijvullen van papier. Daarnaast kan het systeem diverse media verwerken. Er kunnen maximaal vier verschillende papierladen en een handinvoer worden gevuld. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om gemakkelijk documenten enkelzijdig en dubbelzijdig te printen en te kopieren.

Het nieuwe compacte systeem kan standaard in kleur scannen. Hij verstuurt scans naar diverse bestemmingen zoals e-mail en een plek op het netwerk en biedt ook een TWAIN-scanfunctie, waardoor een volledige netwerkintegratie beschikbaar is. Met de standaard scan-to-USB-functie kunnen last minute documenten of presentaties nog snel en eenvoudig worden gescand waarbij de informatie rechtstreeks vanaf de bizhub 226 op een USB-stick wordt gezet. De bizhub 226 kan voor gebruiksvriendelijke kopieer- en scanopdrachten worden uitgerust met een optionele duplex-documentinvoer. Deze scant originelen met een snelheid van 46 pagina's per minuut en verwerkt automatisch dubbelzijdige documenten.

Dankzij het lage energieverbruik en de geintegreerde Simitri HD-toner met biomassa voldoet de bizhub 226 aan de hoogste milieunormen en is gecertificeerd met de ecokeurmerken Blue Angel en Energy Star.

Multimedia: klik op de rechtermuisknop en 'save image as' om de afbeelding te downloaden

bizhub 226bizhub 226 environment

Over het bedrijf

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV Konica Minolta Business Solutions Nederland BV, gevestigd in Amsterdam, Nederland, is een volledige dochter van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, gevestigd in Langenhagen, Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Het bedrijf levert producten, systemen, diensten en software-oplossingen die voorzien in de behoefte van kantoor- en productie print-omgevingen, op het gebied van documentoplossingen. Het productaanbod omvat kleur en zwart-wit multifunctionals, productie printsystemen, laser printers en all-in-one printers. Daarnaast levert Konica Minolta managementsoftware, waarmee alle systemen naadloos kunnen worden geintegreerd in bestaande werkprocessen en IT-omgevingen. Om klanten optimaal te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, investeert Konica Minolta continu in onderzoek en ontwikkeling en zet daarmee regelmatig nieuwe normen voor de gehele printindustrie op het gebied van innovatie, groen en veiligheid. Konica Minolta is binnen EMEA actief in meer dan 50 landen. Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is te vinden op de website en blog. Verder kunt u in contact komen via Facebook of Twitter.