Spannende tijden voor Marjolein Keuning in The Amsterdam Dungeon

dinsdag 16 februari 2016 12:36 Binnenland

Dit is een origineel bericht van The Amsterdam Dungeon

Actrice Marjolein Keuning heeft vanochtend een belangrijke rol gespeeld in de persopening van de nieuwe show van The Amsterdam Dungeon. In 'Wicked Women' draait het om de duistere geheimen van slechte vrouwen. De keus voor Marjolein Keuning was snel gemaakt. Al acht jaar lang speelt Keuning 'soapslechterik' Maxime Sanders in de soapserie Goeden Tijden, Slechte Tijden. Uiteraard werd Marjolein uit het publiek gehaald voor meerdere spannende momenten.

In de tijdelijke show Wicked Women draait het om waarzegster tante Cor, die naast het voorspellen van de toekomst ook perfect waarneemt wat voor rottigheid de (vrouwelijke) gasten van The Amsterdam Dungeon verbergen. Wicked Women is een tijdelijke show die te zien zal zijn vanaf aanstaande zaterdag 20 februari tot en met 29 maart.

The Amsterdam Dungeon is een 'must-see' attractie in Amsterdam, en gaat over Amsterdam's donkere geschiedenis. De tour wordt lopend, door kerkers, afgelegd en vertrekt elke tien `a vijftien minuten. The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen.

*

*

*

*