Wie herkent verdachten van zware mishandeling bij het UMCG


Wie herkent verdachten van zware mishandeling bij het UMCG

Laatste update:
18-02-2016 | 14:35

Groningen - De politie is op zoek naar zes verdachten van een in de nacht van zaterdag 22 op 23 augustus omstreeks 04.00 uur gepleegde zware mishandeling.

Een 22-jarige Groninger zat samen met twee vriendinnen ter hoogte van de hoofdingang aan het Hanzeplein te wachten toen ze een woordenwisseling kregen met 6 onbekende jongemannen. Deze liepen op de 22-jarige af en sloegen en schopten hem. Hierna nam 1 van hen de fiets van het slachtoffer mee
en fietste richting de Petrus Campersingel en daarna richting het Linnaeusplein. De overige vijf verdachten stopten hierna met slaan en schoppen en namen de benen richting Petrus Campertsingel.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling in het ziekenhuis stellen. Zijn fiets werd teruggevonden op de hoek Hanzeplein met de Petrus Campersingel.

Vijf verdachten hebben een getinte huidskleur en een van hen een blanke.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling, heeft u kort voor of hierna iets verdachts gezien en/of kent u de verdachte op de YouTube beelden, bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op www.youtube.com/watch?v=IWKTTEURN38

JavaScript staat uit. Bekijk de video op www.youtube.com/watch?v=IWKTTEURN38
Start/pauze video