Man wint met Flappen Krassen Kraslot 50.000 euro

Man wint met Flappen Krassen Kraslot 50.000 euro

Rijswijk, dinsdag 23 februari 2016 - Een 33-jarige man heeft met het Flappen Krassen Kraslot de hoofdprijs van 50.000 euro netto gewonnen. Omdat hij het winnende Kraslot heeft gekocht bij Primera Parkweg aan de Hoog Maanen 1 in Ede wordt hier op dinsdag 1 maart om 14:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de geldprijs te vieren.

"Nee, ik koop nooit Krasloten. Dit is echt een toevallige bijkomstigheid. Mijn vader was namelijk jarig en hij heeft besloten om zijn verjaardag uit te stellen en dus niet op de dag zelf te vieren. Ik dacht, dan stuur ik hem een kaartje", aldus de winnaar tijdens zijn bezoek op het hoofdkantoor in Rijswijk. De man kocht bij Primera Parkweg in Ede een verjaardagskaart voor zijn vader. "Bij de kassa gekomen zei de winkelier dat de envelop ontbrak en dat hij er even eentje voor mij zou pakken. In de tussentijd keek ik in het rond en viel mijn oog op de Krasloten. Ik was eigenlijk wel benieuwd en kocht ik een Flappen Krassen [spel 144]. Later op de dag tijdens het uitlaten van de hond, in het bos, heb ik gekrast en wist niet wat ik zag. Niemand gaat dit geloven. Wat een geluk!

Winnend Kraslot Flappen Krassen verkocht in Ede

Over Krasloten

Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot investeert De Lotto in de maatschappij. Jaarlijks doneert De Lotto miljoenen euro's aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag opgelopen tot ruim EUR2 miljard. Krasloten is de enige loterij in Nederland met een vergunning vanuit de overheid voor het organiseren van Krasloterijen in Nederland.