Praten met je puber


Op woensdagavond 9 maart zijn ouders van harte welkom op de informatiebijeenkomst `Praten met je puber' die plaatsvindt in de bblthk in Wageningen. De bijeenkomst gaat over de ontwikkeling van het puberbrein en de omgang met een kind in de puberteit.



Houdt uw puber zich niet aan afspraken? Wil hij/zij nergens over praten? Is de mobiele telefoon onderwerp van ruzies? Geen idee wat uw dochter doet op internet? Angst dat uw zoon `verkeerde' vrienden heeft? Doet uw puber het wel veilig? Loopt elke vraag over school uit op een conflict? Vindt u
als ouder het moeilijk om een balans te vinden tussen loslaten en controleren? U bent niet de enige!



De puberteit is een soms moeilijke, maar ook boeiende periode. Lichamelijk, geestelijk en sociaal vinden er grote veranderingen plaats bij uw puber. U ziet uw kind met vallen en opstaan volwassen worden. Het valt niet mee om als ouder een antwoord te vinden op die veranderende situatie.



Praktische informatie

Wanneer: woensdag 9 maart

Tijd: van 20.00 uur tot 21.30 uur ( om 19.45 staat de koffie voor u klaar)

Waar: de bblthk, Stationsstraat 2 te Wageningen.



Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het Startpunt Wageningen, 0317- 410 160 of via lindsay.hooyer@wageningen.nl. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden.



Als u meer wilt weten over de ontwikkeling van het puberbrein en adviezen wilt over communicatie en omgang met uw puber, dan bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst `Praten met je puber'



De informatiebijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Indigo en Startpunt Wageningen.

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 25 februari 2016