Ondernemerscontactavond in De Kattendans op 8 maart a.s.


Ondernemerscontactavond in De Kattendans op 8 maart a.s.

28 februari 2016

Ondernemerscontactavond in De Kattendans op 8 maart a.s. Ondernemerscontactavond in De Kattendans op 8 maart a.s. Ondernemerscontactavond in De Kattendans op 8 maart a.s.

Gemeente Bergeijk nodigt u uit voor het Ondernemerscontact, de avond voor ondernemend Bergeijk, waar ook de ondernemer van het jaar bekend wordt gemaakt!

Thema: Medewerker +

Datum: dinsdag 8 maart 2015
Tijd: 19.30 uur ontvangst met koffie en thee
Locatie: Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4, Bergeijk

Medewerkers zijn enorm belangrijk voor bedrijven. Zij bepalen samen met u of uw bedrijf succesvol wordt en blijft. Vorig jaar is de participatiewet van kracht geworden. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen met een `arbeidsbeperking' een reguliere baan krijgen. Dat klinkt als een nobel
streven, maar wat betekent dat in de praktijk? Deze avond laten we werkgevers en werknemers aan het woord over hun kijk op personeel.

Natuurlijk gaan we ook dit jaar door met de verkiezing voor `Ondernemer van het Jaar'. De genomineerde ondernemers vertellen zelf over hun motivatie en visie op hun bedrijf en werknemers.

Het derde deel van de avond vindt plaats in de foyer van het theater om te netwerken met uw collega ondernemers. Wij verzorgen daarbij de hapjes, u de drankjes.

U kunt zich aanmelden bij h.vandeven@bergeijk.nl

*