Word Brandweerofficier


8 maart 2016

officierIn september 2016 gaat bij de Brandweeracademie de 50^e voltijdopleiding Brandweerofficier van start. Vanaf de start van de opleiding ben je in dienst van een veiligheidsregio waar de brandweer deel van uitmaakt. Je volgt onderwijs bij de Brandweeracademie in Arnhem en leert door
stages de praktijk kennen. We zijn nu op zoek naar geschikte mannen en vrouwen voor de functie/opleiding Brandweerofficier (fulltime).

Als brandweerofficier werk je voor de brandweerorganisatie in een veiligheidsregio. Je loopbaan staat in het teken van leiderschap waarbij doorgroei naar het strategische niveau tot de mogelijkheden behoort. Je kunt actief zijn als leidinggevende, projectleider of toonaangevend specialist.
Daarnaast kun je worden ingezet als officier van dienst bij diverse incidenten, varierend van een ongeval met gevaarlijke stoffen tot een vliegtuigramp.

Interesse?
Wil je meer informatie, je aanmelden voor de informatiedag op zaterdag 2 april 2016 of direct solliciteren? Ga dan snel naar www.brandweerofficier.nl/