NLdoet: college doet mee


NLdoet: college doet mee /

08 maart 2016 - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt voor de twaalfde keer NLdoet plaats, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het college van Delft doet ook mee.

NL Doet-2015

NL Doet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens deze dagen steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Bieslandhof

Vrijdagochtend helpt wethouder Stephan Brandligt bij zorginstelling De Bieslandhof clienten met het vullen van balkonbakken met violen. Wethouders Ferrie Foerster, Lennart Harpe, Raimond de Prez, Aletta Hekker en gemeentesecretaris Hans Krul zetten zich in bij basisschool Jan Vermeer door het
groene schoolplein op te knappen.

Inzetten voor de samenleving

Het gemeentebestuur hoopt dat ook andere inwoners van Delft zich komend weekend willen inzetten voor hun leefomgeving. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwilligers in de spotlights. Overal in het land zijn zeer diverse
vrijwilligersactiviteiten te doen, ook in Delft, en iedereen kan meedoen. Meer informatie is te vinden op de website van NL Doet.