Postercampagne `Dat is ook Oldebroek voor mekaar' weer van start - g..


Op een groot aantal plekken in de gemeente zijn vanaf 14 maart posters van de campagne `Dat is ook Oldebroek voor mekaar' te zien.

De posters waren afgelopen jaar ook al eens in het straatbeeld te zien. Inwoners zijn gefotografeerd tijdens hun vrijwilligerswerk voor andere inwoners of voor hun buurt.

"Uit elke foto blijkt duidelijk hoe waardevol de inzet van een groot aantal van onze inwoners is voor andere inwoners", vindt wethouder Liesbeth Vos. "Er verandert veel in onze gemeente en de eigen kracht van inwoners wordt steeds belangrijker. Deze mensen laten zien wat er kan."

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn benadrukt dat naar elkaar omzien steeds belangrijker wordt. "Het samen doen, samen redzaam zijn, die kracht hebben we in Oldebroek. Dat laten onze inwoners iedere dag weer zien en daarvan zijn de posters mooie voorbeelden."

De posters hangen tot eind maart op meerdere plekken langs de wegen in de gemeente Oldebroek (verspreid over de zes kernen). Ook zijn ze te zien op openbare plekken als bibliotheek, dorpshuizen, sportverenigingen, gemeentehuis. Winkeliers kunnen de posters eveneens ophangen.

Piet Lassche op poster Oldebroek voor Mekaar in speeltuin

Piet Lassche is vrijwilliger bij de speeltuin in Hattemerbroek. Hij is een van de mensen die te zien is op de posters.