Harry Nagel krijgt erepenning tijdens kampioenswedstrijd Rood Wit - ..


Zaterdag 5 maart, tijdens de kampioenswedstrijd van Korfbalvereniging Rood Wit, ontving de heer Harry Nagel een gemeentelijke erepenning.

Hij kreeg deze uit handen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn vanwege zijn jarenlange inzet en grote betrokkenheid bij de korfbalvereniging.

Vanaf de oprichting van de korfbalvereniging is de heer Nagel tientallen jaren actief geweest als voorzitter. Daarnaast heeft hij tal van andere functies binnen de vereniging bekleed, varierend van materiaalmeester, trainer, en (jeugd)scheidsrechter. Mede dankzij de grote inzet van de heer
Nagel is de korfbalvereniging gegroeid van een pupillenteam bij de start tot een bloeiende vereniging met 200 leden op dit moment. Op dit moment is hij vooral actief op het gebied van onderhoud van de grasmat en het materieel.

De gemeente Oldebroek reikt de erepenning uit aan personen en organisaties die zich gedurende lange tijd op bijzondere wijze inzetten of hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap. De heer Nagel zou de erepenning in eerste instantie ontvangen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van
de gemeente Oldebroek. Dit kon toen vanwege omstandigheden niet doorgaan waarna gekozen is om de uitreiking te combineren met deze kampioenswedstrijd.

Burgemeester Hoogendoorn overhandigt erepenning aan Harry Nagel