Gemeente Stadskanaal - Gemeentelijke Kredietbank nodigt vrijwilliger..


RSS

De samenleving kan niet meer zonder vrijwilligers. Ook de Gemeentelijke Kredietbank (GKB) werkt steeds vaker en intensiever samen met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn van grote toegevoegde waarde en daarom vindt de GKB het belangrijk vrijwilligers die met hen samenwerken in het zonnetje te
zetten.

Wat en wanneer?

Op donderdag 31 maart 2016 organiseert de GKB een lunch voor alle vrijwilligers die met hen samen werken. De lunch is van 12.30 tot uiterlijk 14.00 uur. Vrijwilligers lunchen dan samen met een of meer medewerkers van de GKB die werkzaam zijn binnen de gemeente.

Waar?

De locatie maakt de GKB bekend zodra alle aanmelding binnen zijn. Zo zorgt de GKB ervoor dat de lunch zo veel mogelijk op een locatie is bij deelnemers in de buurt (binnen de gemeente).

Aanmelden?

Bent u vrijwilliger en werkt u samen met de GKB? Dan kunt u zich aanmelden voor de lunch door een e-mail te sturen naar communicatie@degkb.nl . (Graag onder vermelding van uw voor- en achternaam, uw e-mailadres, naam vrijwilligersorganisatie en werkzame gemeente).