12 april: tiende Beursvloer


12 april: tiende Beursvloer /

08 maart 2016 - Op 12 april vindt de 10de Beursvloer Delft-Midden Delfland plaats. Locatie: Werkse! aan de Gantel 23 in Den Hoorn.

Beursvloer Delft

Op deze 10de Beursvloer komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen, om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te handelen in betrokkenheid. Wat de een over heeft of graag wil bieden, heeft meerwaarde voor de ander en vice versa.

Menskracht, materialen, middelen

Zo worden knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materialen, middelen, expertise en zaalruimte door het bedrijfsleven opgelost. Waarbij de maatschappelijke organisaties op hun beurt een tegenprestatie bieden die past bij het karakter van hun organisatie.

Gesloten beurzen

Alles met gesloten beurzen. Zo onderhandelen alle deelnemers twee uur lang op een dynamische en laagdrempelige manier over hun vraag en aanbod. Met elkaar maken we de wereld op die manier een stukje leuker.

Inschrijving

Maatschappelijke organisaties en bedrijven kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier. Er is plaats voor 65 bedrijven en 65 maatschappelijke organisaties. Inschrijven is mogelijk tot 1 april 2016. Kijk voor meer informatie op Beursvloer Delft.