Woensdag in Bureau Flevoland


Woensdag in Bureau Flevoland

Laatste update:
08-03-2016 | 17:09

Flevoland - In Bureau Flevoland, het regionale opsporingsprogramma op Omroep Flevoland, vragen politie en justitie aandacht voor misdrijven. In de aflevering van woensdag 2 maart vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Reeks inbraken bij boerenbedrijven



Afgelopen maand hebben er meerdere inbraken plaatsgevonden bij boerenbedrijven in Biddinghuizen en Zeewolde. Veel bezittingen werden gestolen uit opengebroken schuren. Opvallend details is dat er bij de inbraken gebruik werd gemaakt kruiwagens.







Woningoverval Toccatastraat Almere



Op dinsdagmiddag 1 maart werd een 15-jarige jongen slachtoffer van een woningoverval. Toen er werd aangebeld en het slachtoffer de voordeur open deed, werd hij door onbekende mannen naar binnen geduwd. De overvallers hadden bivakmutsen op en doorzochten de woning. Nadat ze meerdere spullen
buit hadden gemaakt gingen ze er in een auto vandoor.







Bureau Flevoland is woensdagmiddag om 17.18 uur te zien op Omroep Flevoland. Het programma wordt elk uur herhaald. Heeft u een tip voor de politie? Geef deze dan gratis door via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.





Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat door de actualiteit andere zaken behandeld kunnen worden.