Collegeleden Amstelveen doen mee aan NL Doet


Gepubliceerd op: 9 maart 2016
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Amstelveen zijn er diverse klussen waar vrijwilligers aan meedoen.
En u kunt zich nog steeds aanmelden via www.nldoet.nl! Ook enkele collegeleden van Amstelveen doen mee met NL Doet.

Zo gaan burgemeester Mirjam van 't Veld en wethouder Maaike Veeningen op zaterdag 12 maart naar de geitenboerderij waar kinderen met een verstandelijke beperking worden rondgeleid en begeleid. Zij zijn daar rond half 12.

Wethouder Peter Bot helpt op zaterdag vanaf 12.00 uur mee met het ecologisch beheer rond de museumtramlijn, waarbij wordt gezaagd en onkruid wordt gewied langs de spoorlijn bij de Van Nijenrodeweg.

De burgemeester is op vrijdag 11 maart ook aanwezig bij het jaarlijkse diner dat KPMG in samenwerking met de Zonnebloem organiseert voor eenzame ouderen.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk
kan zijn.

Dus heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan alsnog via www.nldoet.nl .

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl