Nancy van den Boom exposeert in gemeentehuis Uitgeest


[IMG]

`Koogdijk', schilderij van Nancy van den Boom, hangt ook in het gemeentehuis

woensdag, 9 maart 2016 Expositie van 3 maart tot 22 april

Van 3 maart tot 22 april zijn de olieverfschilderijen van Nancy van den Boom te zien in de hal van het gemeentehuis van Uitgeest.

Nancy woont zelf al jaren in Uitgeest en schildert sinds 2004 met veel passie. Het schilderen heeft ze zichzelf aangeleerd. Haar werk kenmerkt zich door de losse toets en het kleurgebruik en ze maakt voornamelijk landschappen, stillevens en bloemen. Nancy schildert graag buiten in de omgeving
van Uitgeest. In deze expositie zijn dan ook een aantal buitenwerken terug te vinden. Ook werkt ze met veel plezier in haar atelier thuis aan de Korhoenstraat. Ze werkt tevens in opdracht, en haar schilderijen zijn al in 20 landen verkocht.

In de expositie in het gemeentehuis hangen, naast de buitenwerken, ook enkele stillevens van bloemen. U bent tijdens de openingstijden van het gemeentehuis van harte welkom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------