Wegenwacht checkt gratis je auto bij Velsertunnel

Wegenwacht checkt gratis je auto bij Velsertunnel

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 09 maart 2016- Laatste update: 09 maart 2016 13:54 uur

Gun je auto de gratis Velsertunnel-autocheck: vrijdag 18 maart staan de ANWB en Rijkswaterstaat klaar om je auto te controleren op mogelijke gebreken. Kleine problemen verhelpen we ter plekke. En jij geniet intussen van een gratis kop koffie.

's Ochtends staan we tussen 7 en 11 uur bij het Texaco-station langs de westkant van de A9 (vlak voor afslag Beverwijk). 's Middags vind je ons tussen 15 en 19 uur aan de andere kant bij restaurant Twaalfmaat.

Aan de hand van een checklist wordt je auto gecontroleerd op allerhande gebreken. Na de autocheck krijgt je van de Wegenwacht een advies waar (indien nodig) een garage mee verder kan. Zo heb je in een mum van tijd een objectief beeld van hoe je auto ervoor staat.

Pech voorkomen

Met de actie willen de ANWB en Rijkswaterstaat aandacht vragen voor de renovatie van de Velsertunnel vanaf 15 april. De tunnel gaat dan negen maanden dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de Wijkertunnel. De autocheck Velsertunnel moet zo veel mogelijk voorkomen dat mensen met pech in de Wijkertunnel komen te staan. Zorg daarom voor een goed onderhouden auto. Tijdens de check zijn medewerkers van Rijkswaterstaat aanwezig om al je vragen over de renovatie van de Velsertunnel te beantwoorden.

Meer weten?

Vragen over de autocheck Velsertunnel kun je kwijt via de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 of onze facebookpagina. Bekijk voor meer informatie over de renovatie de projectsite A22: renovatie Velsertunnel.