Tijdelijke verhuizing gemeentehuis Papendrecht

In verband met groot onderhoud van het huidige gemeentehuis gaan wij (tijdelijk) verhuizen. Tegelijk met de verhuizing voeren wij enkele wijzigingen door op het gebied van openingstijden en dienstverlening. Hieronder leest u er alles over.

oMet ingang van maandag 11 april is ons bezoekadres: Ketelweg 42, 3356 LE Papendrecht.

oIn verband met verhuizing van onze organisatie naar de Ketelweg zijn wij vrijdag 8 april om 12.00 uur gesloten (dus ook geen avondopenstelling).

oDe vrijdagavondopenstelling is voor het laatst op 1 april, de eerstvolgende avondopenstelling is op woensdag 13 april. De avondopenstelling op woensdag betreft een proef. Na circa een jaar bekijken wij samen met u of dit bevalt.

In onderstaand overzicht ziet u per product hoe en wanneer u dit kunt regelen. U kunt tegenwoordig zelf gemakkelijk een afspraak maken door op de homepage van www.papendrecht.nl op 'Afspraak maken' te klikken.

Wij blijven onze diensten aanbieden vanuit ons tijdelijke kantoor. Wij vinden het belangrijk om u van dienst te zijn op een manier die bij u past. U kunt daarom voor bepaalde producten (zie hierboven) zelf kiezen of u zonder afspraak bij ons binnenloopt of liever een afspraak maakt. U kunt

gemakkelijk een afspraak maken door op de homepage van www.papendrecht.nl op 'Afspraak maken' te klikken.

Ondanks onze verhuizing gaat de gemeentelijke dienstverlening gewoon door. U kunt ons vanaf maandag 11 april weer gewoon bereiken via ons telefoonnummer 14 078. Ook ons postadres blijft hetzelfde: Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. En uiteraard vindt u ook op onze website een overzicht van al

onze producten, diensten en actuele informatie en nieuws.