Verbetering dienstverlening telefoonnummer Zorgvraag Heerde - gemeen..


We werken als gemeente Heerde voortdurend aan onze telefonische dienstverlening. Als uw belt met een zorgvraag kunt u sinds 1 maart uw vraag nog makkelijker stellen door een simpel keuzemenu.

Let op het laatste cijfer!

U komt alleen bij dit keuzemenu via het telefoonnummer van Zorgvraag Heerde: (0578) 699499. Dit nummer heeft maar een cijfer verschil met het algemene nummer van de gemeente Heerde. Bel met een zorgvraag naar het nummer met 499 op het eind.

Opties in het keuzemenu

Het keuzemenu bestaat uit twee opties. De eerste optie is voor mensen die al een ondersteuningsvraag hebben lopen bij de gemeente Heerde en daarover een vraag hebben (status van de aanvraag bijvoorbeeld). Optie twee is voor overige vragen, als u bijvoorbeeld een nieuwe aanvraag wilt indienen.

Telefonische hulp

Via de eerste optie krijgt u medewerkers aan de lijn die in alle systemen kunnen kijken en direct zaken kunnen opzoeken om u verder te helpen. Achter optie twee vindt u `telefonische gespreksvoerders' die mensen breed en inhoudelijk verder kunnen helpen. Zij zijn erop gericht echt de vraag
achter uw vraag duidelijk te krijgen, zodat u op de juiste manier wordt geholpen.

Heeft u een vraag voor ondersteuning?

Bel gerust met het informatiepunt van Zorgvraag Heerde op nummer (0578) 699499. Wij zitten klaar om u verder te helpen. Van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.