Asfalteren Het Heem Breskens


De werkzaamheden in Het Heem in Breskens zijn zover gevorderd dat er momenteel geasfalteerd wordt, deze werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd.

* Fase 1 - tot en met vrijdag 25 maart 2016

De eerste fase omvat het aanbrengen van de onderlaag en de tussenlaag vanaf de ingang aan de Langeweg tot de kruising bij woning nummer Het Heem 20, inclusief de aangelegen zijhofjes.



Gedurende deze werkzaamheden is Het Heem tot en met vrijdag 25 maart 18.00 uur niet toegankelijk voor motorvoertuigen. Bewoners/bezoekers dienen hun voertuig buiten Het Heem te parkeren. Op de gemeentelijke website staat een situatietekening met aangewezen parkeerlocaties. Wanneer men een
invalidenparkeervergunning bezit of slecht ter been is, kan geparkeerd worden langs de rijbaan die ten noorden ligt van de woningen nummers 18 t/m 20 in Het Heem.



Wanneer de afsluiting van bouwhekken is verwijderd, kunt u ervan uitgaan dat Het Heem weer bereikbaar is. De verwachting is dat dit vrijdag 25 maart 2016 rond 18.00 uur is.



* Vervolg - Fase 2 en Fase 3 (mei 2016)

De tweede fase van de asfaltwerkzaamheden betreft het aanbrengen van de resterende onderlaag en tussenlaag op de pleinen, huisnummers 27 t/m 38 en 39 t/m 50 met de toeleidende wegen. In de derde fase wordt de toplaag aangebracht. Ook bij het aanbrengen van de toplaag is gedurende de
werkzaamheden geen verkeer in Het Heem mogelijk. Vooralsnog is de tweede fase gepland op woensdag 4 mei 2016 en de derde fase op 17 mei 2016. Hierover volgt te zijner tijd meer informatie.



Bewoners van Het Heem worden over de werkzaamheden schriftelijk geinformeerd.