Vrouw in woning overvallen


Vrouw in woning overvallen

Laatste update:
22-03-2016 | 12:26

Bosch en Duin - Maandagmiddag 21 maart werd een 17-jarige jongen op straat beroofd. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.30 uur werd er bij de vrouw aangebeld. Er stonden twee mannen voor de deur die haar bedreigden met een vuurwapen. In de woning bonden ze de vrouw vast. De daders doorzochten het huis en een van hen ging in de tussentijd met de auto van het slachtoffer, een gele Renault Kangoo, weg en
keerde later terug. Met buit gingen de twee er vervolgens vandoor. Het slachtoffer kon zichzelf losmaken en schakelde de politie in.

De twee mannen zijn lang en slank en hadden hun gezicht bedekt. Een van hen sprak Nederlands met een buitenlands accent, de ander sprak accentloos Nederlands.

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Wie heeft de twee mannen gezien in de omgeving van de Baarnseweg maandagavond rond 20.30 uur? Wie heeft informatie over wie deze overval gepleegd kan hebben? Wie heeft de gele Renault Kangoo tussen 20.30 en 22.00 uur zien
rijden? Getuigen kunnen bellen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of melding doen via www.politie.nl. Anoniem reageren, kan door te bellen met 0800-7000 of door een melding te doen via M-online.