Carmetics opent in nog vier vestigingen


22 maart 2016 , Schadeherstel

Begin maart startte Carglass de pilot met Carmetics, een concept voor de reparatie van kleine autoschades, in de Carglass-vestiging in Utrecht. Inmiddels is bekend dat in de komende maanden in nog vier vestigingen ruimte wordt vrijgemaakt voor Carmetics.

Volgens woordvoerder Sanne Houben was bij de opening van Carmetics in Utrecht al wel bekend dat binnen de pilot meerdere vestigingen zouden meedoen. Inmiddels zijn daarvoor ook al data vastgelegd. Op 4 april zullen vestigingen openen in Sittard en Apeldoorn, en op 9 mei in Breda en Alkmaar.

Het gaat om bestaande Carglass-vestigingen waarin ruimte vrijgemaakt wordt voor snel herstel van kleine autoschades. Houben: "We hebben voor de pilot gezocht naar verschillende soorten vestigingen. Ze zijn wel allemaal groot genoeg om een aparte ruimte te maken voor Carmetics, maar de
vestiging in Sittard heeft bijvoorbeeld een ander verzorgingsgebied dan die in Utrecht."

De pilot bestaat uit deze vijf vestigingen. Over een paar maanden wordt de pilot geevalueerd en wordt meer bekendgemaakt over de toekomst van Carmetics.

Gerelateerde artikelen

* Carglass introduceert Carmetics voor kleine autoschades

01 maart 2016, Schadeherstel

Ruithersteller Carglass is vandaag gestart met een pilot voor de reparatie van kleine autoschades, Carmetics. De pilot loopt bij de vestiging van Carglass aan de Atoomweg in Utrecht.

Lees het hele bericht