Adecco Group Nederland benoemt nieuwe Director General Staffing

Corne Verbraak: `Geweldig om terug te keren!'

Zaltbommel - Per 1 april 2016 is Corne Verbraak in de hoedanigheid van Director General Staffing verantwoordelijk voor alle uitzendactiviteiten van Adecco Group Nederland. Voor Corne betekent dit een terugkeer naar de organisatie waar hij zijn carriere in de HR-dienstverlening in 1994 startte. Hij volgt Hans Pruis op, die sinds 1 januari CEO van Adecco Group Nederland is.

Na zijn studie bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) en een korte actieve loopbaan bij de Koninklijke Luchtmacht, koos Corne Verbraak (50) ervoor zijn carriere in het bedrijfsleven voort te zetten. In 1994 maakt hij bij Adia Keser, de voorloper van Adecco Group Nederland, zijn entree in de wereld van HR-dienstverlening die hem sindsdien niet meer los liet. Hij bekleedde de afgelopen jaren uiteenlopende management- en directiefuncties bij onder meer Vedior, Tempo-Team en Randstad. Bij de laatstgenoemde organisatie was hij eerder verantwoordelijk voor General Staffing.

Corne Verbraak, Director Adecco General Staffing: "Ik verheug me erop mijn kennis en ervaring voor Adecco in te zetten en de uitdagingen die ons wachten samen met mijn nieuwe collega's aan te gaan."

Over zijn terugkeer bij Adecco zegt hij: "Het is geweldig om terug te keren bij de organisatie waar ik het uitzendvak ooit heb geleerd. Ik ben ruim twintig jaar geleden bij de bron begonnen, als vestigingsmanager. Ik weet dus hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat. Ik weet ook dat zowel de sector als Adecco voor grote uitdagingen staan, ondanks het marktherstel na de crisis van de afgelopen jaren. Ik verheug me erop mijn opgedane kennis en ervaring voor Adecco in te zetten en alle uitdagingen die ons wachten samen met mijn nieuwe collega's aan te gaan."

Hans Pruis, CEO van Adecco Group Nederland, is er trots op dat Adecco een ervaren directielid als Corne Verbraak aan zich heeft weten te binden. Hij was zelf jarenlang Director General Staffing en geeft het stokje met vertrouwen over. Hans: "Corne heeft zijn sporen in tijden van zowel hoog- als laagconjunctuur ruimschoots verdiend. Ik weet zeker dat hij van grote waarde zal zijn voor ons directieteam, ons landelijke General Staffing kantorennetwerk en vooral voor onze opdrachtgevers."

Over Adecco Group Nederland

Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison. Adecco biedt General Staffing Services aan alle sectoren. Ajilon biedt bedrijven, overheden en non-profit organisaties persoonlijke en deskundige oplossingen voor Professional Staffing vraagstukken met de focus op Engineering, Finance, ICT, Technology en Young Professionals. In Nederland is Adecco actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is Adecco de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 31.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.100 kantoren in meer dan 60 landen. Dagelijks verbindt Adecco meer dan 650.000 flexwerkers en professionals met opdrachtgevers. De Adecco Group is een Fortune Global 500 onderneming.