Beurs: Building Holland in de RAI

Building Holland is een driedaags event voor de bouw- en vastgoedsector, en vindt plaats in de RAI Amsterdam op 22, 23 en 24 maart. Platform Duurzame Huisvesting zal daarbij aanwezig zijn. Er worden 10.000 bezoekers verwacht die 150 standhouders kunnen bezoeken. Volgens beursorganisator Duurzaam Gebouwd is er geen vergelijkbare branche waar een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd kan worden. Tegelijkertijd is dit een sector die een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam naar eigen zeggen getransformeerd tot het integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

Tijdens de vorige editie stonden de aspecten `horen' en `ontmoeten' centraal, in 2016 wordt daaraan met de Building Holland Xperience Tour `zien en beleven' van innovaties en concepten toegevoegd. Deze tour bestaat uit een Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels aansluitend bij de stands en zes Concept Area's met diverse thema's die verdeeld door de hallen staan gepositioneerd. Tijdens de vernieuwde Building Holland Xperience komen vraag en aanbod letterlijk onder een dak samen met innovaties, technologie, kennis, ontmoetingen en toekomstbestendige oplossingen.

Registreer u direct voor gratis toegang tot Building Holland. Zie het origineel.