Ook de Zierikzeese Havendagen hebben een Band met Schouwen-Duiveland


In de strategische visie 'Tij van de Toekomst' staat dat water gerelateerde evenementen, die het imago en de bekendheid van Schouwen-Duiveland als vakantie-eiland versterken, voor sponsoring in aanmerking komen.

Het college van burgemeester en wethouders is van mening dat de Havendagen van Zierikzee niet meer uit de evenementenkalender weg te denken zijn en ruimschoots aan deze criteria voldoen. Ook bieden de Havendagen uitstekende promotiemogelijkheden voor de "Band met Schouwen -Duiveland". Het
college heeft derhalve in haar vergadering van dinsdag 22 maart 2016 besloten de komende vier jaar een sponsorovereenkomst met Stichting Promotie Havendagen aan te gaan.

De overeenkomst wordt ondertekend door burgemeester Rabelink en Wim Schot, voorzitter van Stichting Promotie Havendagen. Het exacte tijdstip wordt op een later moment bekend gemaakt.

De organisatie van de Havendagen laat weten verheugd te zijn. Met het aangaan van de sponsorovereenkomst is de toekomst van de Havendagen van een stevig fundament voorzien.





Deel deze pagina op:

* Twitter Twitter
* Facebook Facebook
* del.icio.us del.icio.us
* Hyves Hyves
* LinkedIn LinkedIn
* Digg Digg
* Google Bookmark Google Bookmarks