Vierde aanhouding overval Albert Heijn winkelcentrum In de Boogaard


Vierde aanhouding overval Albert Heijn winkelcentrum In de Boogaard

Laatste update:
23-03-2016 | 09:52

Den Haag - Politieagenten hielden woensdagochtend 23 maart op het Heeswijkplein een vierde verdachte aan van de overval op de Albert Heijn aan het Boogaardplein in Rijswijk.

Op 5 februari overvielen meerdere overvallers de supermarkt en namen zij sigaretten en geld weg. Het aanwezige personeel en winkelend publiek werd door de overvallers bedreigd. Kort na de overval hielden agenten een 18-jarige Hagenaar aan. De tweede verdachte, een 16-jarige jongen uit
Rijswijk, lichtte de politie op woensdagochtend 2 maart van zijn bed. Het rechercheonderzoek leverde vervolgens nieuwe informatie op waardoor op 9 maart een derde verdachte, een 18-jarige Hagenaar, in deze zaak werd aangehouden.

Vierde verdachte

Uit het vervolgonderzoek kwam de identiteit van een vierde verdachte naar voren. Agenten hielden deze verdachte, een 17-jarige Hagenaar, vanochtend vroeg in zijn woning op het Heeswijkplein aan en namen enkele goederen in beslag. Kort na de overval werd op deze locatie de vluchtauto
aangetroffen en hielden agenten hier de eerste verdachte aan. De recherche sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Informatie? Bel de politie!

Heeft u informatie die voor het onderzoeksteam van belang is, neem dan contact op met de recherche op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.