Doe mee met de wedstrijd: Beste rekenidee mbo


23-03-2016 - Op wereldwijde Pi-dag lanceerde het platform Rekendocenten BVMBO, in samenwerking met het Ministerie van OCW en de MBO Raad, de wedstrijd: Beste rekenidee mbo. Rekendocenten in het mbo kunnen vanaf Pi-dag tot 9 mei 2016 innovatieve en creatieve ideeen en voorbeelden voor
rekenonderwijs insturen via de website van BVMBO. Een deskundige jury, met o.a. de voorzitter van BVMBO, rekenexperts en mbo-studenten kiest de drie beste inzendingen.

De inzenders van deze drie beste rekenideeen ontvangen een reis en verblijf naar de ALM International Conference van 3-7 Juli 2016 in Maynooth, Ierland. Hier mogen de rekenideeen gepresenteerd worden aan de hand van een posterpresentatie. BVMBO en het Steunpunt Taal en Rekenen publiceren de
beste inzendingen op hun websites.

De wedstrijd Beste rekenidee mbo is ontstaan vanuit het platform Rekendocenten BVMBO als waardering voor de rekendocent in het mbo. Daarnaast is het delen van kennis over activerend en vernieuwend rekenonderwijs onder rekendocenten van essentieel belang.

Kent u een rekendocent in het mbo die altijd eigen methodes gebruikt of op dit moment bezig is met een creatief rekenidee? Wijs hem of haar dan op deze unieke wedstrijd en spreek uw waardering uit voor deze rekendocent!

Meer informatie
bvmbo.nl
Flyer rekenwedstrijd

Bron/Auteur: Webredactie